Vrijdagmiddag 26-8

Seniorenmatinee (vanaf 13.30 uur)

Alle 50+ers zijn van harte uitgenodigs om de deze gezellige middag bij te wonen. Naast de seniorenvereniging, die deze middag mede organiseert, zijn er ook de bewoners van het Zonnelied en De Lindeboom in grote getalen aanwezig!

Bij binnenkomst worden alle gasten getrakteerd op een gratis bakje koffie met iets lekkers, waarna er een non-stop een zeer gevarieerd programma wordt doorlopen. Hierbij zal muziek, zang en een tonproater zeker voorbij komen. Hierbij verlenen ‘De Disselzangers en het Seniorenorkest Bommelerwaard meerdere keren hun medewerking. Ook komt de Ammerooise Jannus weer een bezoekje brengen en is er een gratis loterij met leuke prijzen!

Vrijdagavond 26-8

Beachvolleybal Toernooi (vanaf 18.00 uur)

Ook dit jaar zal er de welbekend beachvolleybal zijn. Nu is er ook iets leuks bedacht voor alle mensen die de fanatieke sporters komen aanmoedigen.  De buitenbar is namelijk tot half 10 geopend en daarna kunnen de mensen de tent in voor een mooie feestavond. Daarnaast zal er ook muziek aanwezig zijn.

Inschrijven voor beachvolleybal toernooi

Voor de teams die zich in willen schrijven dit kan vanaf 12 augustus. Het aantal teams dat maximaal mee kan doen is 30. Wie als eerst komt wie als eerst maalt, dat is het eerlijkst en zo werkt het ook met inschrijven. Inschrijven kan alleen via de site.(hier komt een speciaal inschrijfformulier voor online op 12 augustus).

Beacjvolleybal toernooi - PAD Weekend 2016

Vrijdagavond 26-8

vanaf 21.00 uur

Manuel & Geza

Naast acteren hebben Géza en Manuel beiden nog een andere grote hobby, die zij eveneens succesvol hebben kunnen omzetten in een drukke en super succesvolle baan: performen als DJ-duo. Dit duo laat met hun zwoele beats en opzwepende deuntjes menig vrouwenhart sneller kloppen.

Mr. Marvin

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Dansado en feestneger

Dansado en De Feestneger hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (De Feestneger) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet. Aangezien zij vorige jaar de tent op zijn kop hebben gezet, mogen zij het dit jaar op de vrijdagavond nog eens over doen.

Kaartjes voor deze avond zijn €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur. Kaarten zijn vanaf 1 augustus te koop bij Boons Ammerzoden en DA Hedel. Toegang vanaf 14 jaar en ouder (ID verplicht). 

PAD Weekend 2016 - Vrijdagavond - Manuel&Geza - Mr. Marvin - Dansado & De Feestneger

Zaterdagmiddag (kids)

Fleur Klapdeur & Bram Boterham (vanaf 11.00 uur)

De kinderen helpen Fleur en Bram enthousiast mee om zo de show tot een goed einde te brengen. Deze twee vrienden voor het leven zorgen ervoor dat het een groot feest wordt! Voor de kinderen en de ouders is het een onvergetelijk avontuur met veel humor, chaos, interactie en verrassingen.

Toegang: Kids t/m 12 jaar gratis

Kids Disco

Direct aansluitend aan het kindertheater is er een geweldige Disco! Kids kunnen lekker even uit hun dak gaan op de meest hippe en bekende kindersongs!

Kleedjesmarkt

Vanaf de middag is het dit jaar kleedjesmarkt. Voor de ware verkopers onder de kinderen uit de regio kan hun dag niet meer stuk. Ze kunnen handelen, verkopen en wellicht iets nieuws terug kopen op de altijd populaire kleedjesmarkt. Kom om 12.30 uur naar de tent en iemand van PAD zal zeggen waar je mag gaan zitten.

PAD Weekend 2016 - Zaterdagavond - Kids Theater

Zaterdagavond

vanaf 20.30 uur

Dirty Daddies

In verschillende medleys hoor je de vetste hits aller tijden voorbij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!

Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt!

DJ Paul van de Laar

Tussen de optredens door verzorgd DJ Paul van de Laar de lekker beats en meeslepende tunes zodat het feest natuurlijk gewoon blijft doorgaan!

Kaartjes voor deze avond zijn €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur. Kaarten zijn vanaf 1 augustus te koop bij Boons Ammerzoden en DA Hedel. Toegang vanaf 16 jaar (ID verplicht). 

PAD Weekend 2016 - Zaterdagavond - Dirty Daddies & Het Feestteam

Zondag

Ammerooise Markt (vanaf 11.00 uur)

Ook de markt zal er dit keer weer staan op zondag van 11:00 tot 16:00. Wil je zelf ook een kraam? Laat dan je gegevens achter via het contact formulier.

Ammerooie Got Talent (vanaf 12.00 uur verzamelen bij de tent) (tot 16 jaar)

Doe jij ook mee? Alles mag je doen op het podium! Dansen, playbacken, live zingen maar heb je een heel leuke andere act dan mag je gewoon meedoen.

Lever het inschrijfformulier wat op school is uitgedeeld of nog verkrijgbaar is bij Sproet voor 27 augustus in bij Sproet Kinderkleding op Winkelcentrum De Haar in Ammerzoden. Dan zien we je op 28 augustus op het podium!

PAD Afterparty (vanaf 16.00 uur)

Lijn 7

LIJN 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Goed voor de Air Miles en goed voor de topografische kennis! De band is springlevend en energieker dan ooit. LIJN 7 slaagt erin zich te blijven vernieuwen en zit altijd vol ideeën.

DJ Paul van de Laar

Tussen de sets van de artiesten verzorgd DJ Paul van de Laar de lekkerste muziek zodat iedereen kan blijven dansen!

PAD Weekend 2016 - Zondag - Lijn 7 - PAD Markt